Meteen naar de inhoud

RUSTIEK.

Na maanden aan weekend supermarkt verdiensten was het zo ver. Dat heerlijke gevoel dat je eindelijk genoeg gespaard hebt om dit horloge te kunnen kopen. Tiener versie van mij was gelukkig, ik was denk net 16. Uiteraard lag er maanden lang een plan om dit prachtige zebra hout ontwerp te kopen.

Het geduld werd op de proef gesteld toen de bestelling was gemaakt, maar de pret werd nog veel hoger toen het uitpakken kon beginnen. Daar was het prachtige houten pakketje. Een schuif deksel die zorgvuldig geopend werd om te genieten van het moment. De binnenkant was gevuld met houtsnippers, wat een unieke verpakking.

Toen het moment eenmaal daar was moest het klokje nog aan de band bevestigd worden. Mijn vrees werd waarheid, mijn hart brak toen ik zag dat het hout in slow motion spleet en het horloge in duigen lag, compleet ondraagbaar. Wat had ik gedaan!?

De toestand werd gelukkig snel verholpen door de onwijs vriendelijke klantenservice van Wood Watch en het horloge is na jaren van dragen een echt rustiek item geworden.

Na al deze jaren, toen de tijd eenmaal stil stond, vond ik het een perfect moment om te experimenteren met flits lichten, camera settings en lenzen. Dit leverde een prachtige nieuwe collectie op:

Rustiek op beeld

Hoogste tijd om het horloge te repareren, 16 jarige ik trots maken.