Meteen naar de inhoud

EEN FRISSE START.

Een nieuw jaar, een nieuwe website, een nieuw plan. 

Tijdens de inschrijving bij de KvK vorig jaar had ik al een onderbuikgevoel dat grafisch ontwerp wellicht een rol zou gaan spelen in mijn onderneming. Laat dat nu eerder vroeger dan later gebeurt zijn. Een van de eerste opdrachten bij Riconlas stond in het teken van een compleet nieuwe product lijn, inclusief actie foto’s, een catalogus, handleidingen, en meer.

Dit gaf een extra zetje in de rug om te besluiten mijn aanbod ietwat aan te passen en te gaan voor een rebranding: Studio Esmee Messemaker. Niet alleen fotografie, maar juist de combi tussen fotografie en grafisch ontwerp om mijzelf apart te zetten van de concurrentie. Ik kan namelijk het complete pakket leveren voor klanten, ideaal! Het wordt een wereld vol inspiratie van kleur en vorm, om even in weg te duiken.

Neem vooral een kijkje op mijn site en laat weten in de comments wat je er van vindt. In de toekomst kun je hier meer posts verwachten.